top of page
14 mei 22 (2)_edited.jpg
14 mei 22 (2).jpeg

Kom je buiten zwemmen?

Het is als spelen, licht, gewichtloos, blaast je kwade gedachten weg. Een gezonde verslaving. Buiten zwemmen maakt je gelukkig.

Je keert terug naar de essentie, los van 't
verstikkend moderne niet-meer-leven. Je kan alles aan, welk weer dan ook, én je leert je eigen grenzen kennen. Grenzen tussen mensen vallen dan weer weg. Buiten is iedereen gelijk, hoe anders ook.

Het is goedkoop én verrijkend: zorgt voor verbinding met de natuur, jezelf en anderen. Brengt dichter bij wat echt belangrijk is. Je komt in het moment en ontdekt de schoonheid van alle seizoenen.

 

Koudwaterzwemmen maakt je helemààl levend, herboren. 

Het vergt oefening, maar wordt steeds makkelijker en brengt zoveel zaligs dat je nooit zal kennen als je er
niet aan begint. Duik erin, wat het leven ook brengt, je kan alles aan.

Kom dus buitenzwemmen

Om het hoofd boven water te houden in deze tijd van vervreemding en opwarming. Breek uit de gevangenis van het dagelijks bestaan.

Buiten zwemmen is een levensstijl: vrij zijn in je eigen lichaam, ernaar luisteren, bewegen op eigen kracht en zelfredzaam. Het verjongt, verzoent met je lijf en geeft geloof in eigen kunnen.

Bovenal: het is plezant. Het maakt je positief en blij, moedig en ondernemend. Doe het voor je plezier. Voor je eigen welzijn. Keer terug naar de aarde en het water, haar mooiste element.

 

O ja, er is één probleempje!

Behalve op schaarse plekken mag het niet in België,

en daar moeten we toch echt iets aan doen.
Doe mee, steun ons  

DSCF3599.jpg
bottom of page